Browse By

Juridikfrontens ordförande dödshotad

Observera att detta inte är Martin Tunströms blogg. Dennes blogg finner man här.

Nordgermansk kämpe

Nordgermansk kämpe (fullstorlek)

Idag, den 1 augusti 2013, fick Juridikfrontens ordförande, socialdemokraten Martin Tunström, ett textmeddelande från ett oregistrerat mobiltelefonnummer, i vilket han hotas till livet på ett groteskt sätt, på grund av sina ”angrepp på nationalister”. Möjligen avses med detta Juridikfrontens nyligen gjorda anmälningar mot Nordfront.se (se t.ex. här) och Realisten.se, som lett till åtminstone fyra förundersökningar i år (se härhärhär och här), varav en har gått till åtal. Avsändarens alias anspelar på den högerextreme massmördaren Anders Behring Breivik. Gärningar som denna utgör ännu en bekräftelse på att den s.k. nationella rörelsen uppenbarligen inte kan bedriva någon som helst verksamhet utan att människor blir hatade, hotade och utsatta för brott. Händelsen är polisanmäld.

I Nordfronts kommentarfält från i juli hoppas en kommentator att Tunström får ”sitt straff en vacker dag”, medan en annan antyder att han inte är en riktig man och en tredje påstår att han är ”en reprecentant [sic] för alla landsförrädare, folkförrädare och det förvrängda sjuka samhället”. ”Dags att Martin Tunström får sig ett samtal tror jag” skriver en fjärde. Uppenbarligen vågade ingen ”nationell” viking ringa, utan det fick bli ett textmeddelande istället. Det är inte första gången Martin Tunström får besynnerliga textmeddelanden från ”nationella”.

– Juridikfronten kommer självfallet inte att upphöra med sin verksamhet på grund av dessa för mörkermän symptomatiska vansinnesgärningar, säger en talesperson för föreningen till bloggen.

Läs mer i Metro och Dagens Media.